PR KOMMUNIKÁCIÓ

Sajtótájékoztató, rendezvények

Nagy mérföldkőhöz ért vállalata, melyről beszámolna partnereinek és a sajtónak is? Segítünk megszervezni, lebonyolítani és után követni. Tanácsadás vagy komplex megvalósítás? Keressen minket és megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást!

Cikkírás, szövegezés, blogolás

Minőségi tartalmat szeretne honlapjára, blogjára, online felületeire? Megjelenne egy újságban, de nem akarja a véletlenre bízni? Tucatnyi kiadvánnyal, hirdetésekkel, cikkel és honlapszöveggel a hátunk mögött rövid határidővel vállaljuk szakcikkek és egyéb szöveges tartalmak megírását. Professzionalizmus, minőség, gyorsaság. Kommunikáljon úgy, ahogyan a legnagyobbak!

Kiadványkészítés, szerkesztés

Vállaljuk belső és külső kiadványok írását, szerkesztését, grafikai és nyomdai megvalósítását. Erősítse munkatársai lojalitását a belső információk áramoltatásával, vagy építse céges magazinnal meglévő és leendő partnerei bizalmát. A MarketingSuttogók segítenek kitűnni a tömegből!

Médiakapcsolat, hirdetésszervezés

Hol, mikor, kinek és mit. Ügynökségünk közvetlen kapcsolatban van több regionális és országos médiacéggel, így tudjuk, hogy célcsoportját hol lehet a leghatékonyabban elérni. Ügyfeleink médiastratégiáját a PESO elv alapján állítjuk össze úgy, hogy az ingyenes és fizetett megjelenések egységes, egymást erősítő egésszé álljanak össze.

PR kommunikáció

PR kommunikáció

Bizalomépítés profi módon!

Újságcikkek vagy saját magazin? Kérje profi csapat segítségét és ügyfeleinek köre rövidesen bővülni fog! Bizalomépítés, ahogyan a legnagyobbak is teszik!

MarketingSuttogó

Fluktuáció csökkentés, belső kommunikáció

Ugye Ön is tudja, hogy munkatársainak elégedettsége és lojalitása nagyban formálható a belső kommunikáció fejlesztésével? Készítsen belső hírleveleket, kiadványokat és előzze meg az alkalmazotti fluktuációt! Kérje profi szakemberek segítségét és kovácsoljon összetartó csapatot vállalkozásából!

Marketing szolgáltatások

PR szolgáltatások

  • PR tanácsadás, stratégia
  • Cikkírás, újságírás
  • Vállalati magazin szerkesztés, tervezés
  • Tartalommenedzsment
  • Belső újság szerkesztése
  • Imázsépítés, blogvezetés
  • Hírlevélírás
  • Médiakapcsolatok szervezése